Home » Opleiding keeperschool

Opleiding Keeperschool

Keeperschool Vlaardingen is sinds 2008 een begrip in Vlaardingen en omstreken vanwege een goede en gedegen opleiding van jeugdkeepers met gedreven en enthousiaste trainers. Topkeepers kunnen wij in 8 weken niet afleveren maar wel een eindje op weg helpen.

 

 Er wordt getraind in groepen van 4 keepers zodat de keepers alle aandacht krijgen die zij nodig hebben en tijdens de training ook betrokken worden bij de oefeningen. Na een goede warming up gaan de keepers naar hun trainers waar ze aan de training beginnen. Iedere groep heeft gedurende 8 weken een eigen trainer die hen de kneepjes van het vak leert. De trainers zijn vakbekwaam doordat ze zelf keeper zijn geweest en of al langere tijd keeperstraining bij hun vereniging geven.  

 

Wie komt er naar de keeperschool; keepers die bij hun eigen vereniging niet of nauwelijks keeperstraining krijgen en keepers die extra training willen om zich nog meer te kunnen bekwamen in het keepersvak.

Keeperschool Vlaardingen is een club-onafhankelijke keeperschool wat inhoudt dat iedereen zich kan inschrijven van F tot B keepers. Het is voor ons onbelangrijk of je nu in F 1 of F 12 speelt. Plezier, inzet, leergierig en mentaliteit zijn voor ons belangrijker dan in welk elftal je keept. Ook zullen wij nooit keepers voor een bepaalde vereniging benaderen. 

 

De keepers krijgen een keur aan oefenstof aangeboden waarvan de uitwerking na enkele weken al zichtbaar is tijdens de eigen wedstrijden.

 Doordat de keeper elke week andere oefenstof aangeboden krijgt en niet elke week dezelfde oefeningen, blijft het plezier aanwezig. Dat is een van de redenen waarom er nu nog keepers zijn die vanaf maart 2010 nog betrokken zijn bij de keeperschool.

 

Waarom kiest een keeper voor de keeperschool? Omdat wij geen loze beloften doen, een goede opleiding verzorgen, de prijzen sinds 2010 niet gestegen zijn, niet commercieel ingesteld zijn, enthousiaste trainers hebben, maar 8 weken trainen, wij maar 1 doel hebben om de keepers beter te maken, niet aan prive trainingen doen, geen goud, zilver of brons abonnementen hebben, geen extra strandtrainingen hebben maar gewoon ons zelf blijven, kortom voor een goede en gedegen opleiding bent u bij ons aan het goede adres.

 

Keeperschool Vlaardingen staat bekend om de goede opleiding welke ook door scouts niet onopgemerkt blijven. Thans zij er 2 meisjes actief bij de KNVB mo 12 die op dit moment hun training volgen op de keeperschool en niet onopgemerkt zijn gebleven.

 

Keepers die deel hebben genomen aan de keeperschool:

 Max Verkade, thans uitkomend voor s' Gravezande 1, Micky de Ligt, uitkomend voor BVO FC Dordrecht A 1, Stef van Zijl, stage gelopen bij Ado Den Haag en thans bij de KNVB onder de 15. Lorenzo vd Meer, uitkomend voor NOC Kralingen in het 1e. Youri Schoonderwalt, uitkomend BVO Ado Den Haag beloften, Caleb Kramer, uitkomend Ado Den Haag jo 13-1 , Bob kloppenburg, uitkomend VFC zaterdag 1.