Home » Nieuws keeperschool

Keeperschool Nieuws


Voorlopige trainingsdata september 2020

13 - 20 - 27 september

4 - 11 - 25 oktober

1 - 8 november

17 oktober geen training ivm herfstvakantie.

 


Beste keepers / keepsters,

Nu bekend is geworden dat alles uitgesteld is tot 1 juni ivm de coronacrisis, heb ik besloten deze sessie te sluiten en in september met een schone lei te beginnen. De voorlopige data staat op de site. Ik hoop jullie allemaal weer gezond terug te zien. Fred Scheffers.

 

 

Keepershandschoenen.

Vanaf 20 september 2020 kunt u weer keepershandschoenen bestellen bij Fred van het merk Onekeeper. Onekeeper is een inmiddels landelijk bekend merk die gedragen wordt door bekende keepers uit de ere en eerste divisie. De handschoenen zijn er ook in een speciale kunstgrasversie verkrijgbaar.  

Keepersschool Vlaardingen is een club-onafhankelijke keepersschool wat wil zeggen dat deze voor iedere keeper van 2e jaars  jo 8 tot en met de jo 17 toegankelijk is. De trainingen worden gegeven door 4 enthousiaste en ervaren keeperstrainers op het kunstgrasveld van Victoria'04, Kooikerweg 3  te Vlaardingen op zondagochtend van 09.30 uur tot 10.45 uur.

 

De trainingen staan onder leiding van Fred Scheffers, keeperstrainer selectie Victoria'04 zaterdag te Vlaardingen, bijgestaan door:

Rick v Hulst, jeugdkeeperstrainer CWO

Martin vd Berg, keeperstrainer  Victoria'04  Jo 19 en Jo17 selectie

Jean Paul Vink, hoofd jeugkeeperstrainer VFC.

Priscilla Slump, keepertrainster Victoria'04 en YVV Zwervers

 

 

 

Waarom komt een keeper naar de Keepersschool. Omdat hij bij zijn eigen vereniging niet of nauwelijks keeperstraining krijgt of voor extra training. De kosten voor de keepersschool zijn 125 euro voor 8 sessies a 75 minuten inclusief Robey sweater welke de keepers verplicht zijn die tijdens de training te dragen. Voor de vervolgsessie betaald u 95 euro.

 Gedurende de 8 zondagochtenden krijgt de keeper een keur aan oefenstof aangeboden waardoor hij of zij zich sterk kan verbeteren. Verbeteringen die tijdens de eigen wedstrijden bij de vereniging zichtbaar worden. Er wordt getraind in kleine groepen van 4 keepers per groep zodat de keepers haast priveles krijgen. Maximaal kunnen 20 keepers deelnemen per sessie.

 Keepersschool Vlaardingen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan waarbij men oog en aandacht heeft voor de keeper.Topkeepers kunnen wij in 8 weken niet afleveren maar wel een eindje op weg helpen.  

 

Ben je  Jo 8 tot jo 17 keeper/ster en wil je een keer ervaren hoe wij trainen?

Geef je dan op voor een gratis proeftraining.

Vul je gegevens online in dan neem ik zo spoedig mogelijk

contact met je op voor een afspraak.  Vul bij team, proeftraining in.

Heeft u nog vragen? Even een belletje naar Fred   06- 34.34.66.33 of een e-mail naar  scheffers1959@gmail.com